Ruusunmarjaöljy

  • Ruusunmarjaöljy
  • Ruusunmarjaöljy
Ruusunmarjaöljy
  • Ruusunmarjaöljy
  • Ruusunmarjaöljy
  • Näytä tuotetiedot
    Vetoisuus
    Väri
    Ruusunmarjaöljy
    Ei väriä
  • Tuotenro
    Vetoisuus
    Väri
    61009901
    20 ml
    Ei väriäEi väriä

Tuotetietous

Ruusunsiemenöljy on puristettu Omenaruususta (Rosa Rubiginosa L.) joka kasvaa villinä Andien eteläisen osan vuoristoalueella Etelä-Amerikassa. Ruusunsiemenöljy on luonnontuote hellävaraiseen ja luonnolliseen ihonhoitoon. Se uudistaa ihoa, vähentää ryppyjä, ehkäisee arpikudoksen muodostumista ja tasoittaa pigmenttimuutokset. Iho tulee sileämmäksi ja näyttää terveemmältä. Käytetään estämään vanhenemista sekä arpien, aknen ja auringon vaurioittamalle iholle.
Ainutlaatuinen yhdistelmä tärkeitä rasvahappoja ja vitamiinejä, jota kosmetiikkateollisuus arvostaa. Kosmetiikkateollisuus käyttää ruusunsiemenöljyä eräänä ainesosana tuotteissaan.
Tarjoamme öljyn puhtaassa muodossa, kevyesti parfymoituna. Sitä käytetään suoraan iholle. Öljy imeytyy nopeasti ja antaa iholle pehmeän samettisen tunteen ja on täydellinen pohjavoiteena. Öljyssä on miellyttävä ruusun tuoksu. Sisältää luonnollista ruusunsiemenöljyä: omega 6- rasvahappoa, omega3 -rasvahappoa, omega 9- rasvahappoa, glyseriiniä. Palmuöljyä, steariinihappoa, E-vitamiinia, A-vitamiinihappoa (retiinihappo) 0,0001 %.
Ruusuparfyymi sisältää: sitruunaöljyä, geraniol, hexyl cinnamal, butylphenyt methylpropional, linnalool, eugenol, limonene, cinnamyl alcohol, alpha methyl ionone, isoeugenol, citral, cinnamal.
Ruusunsiemenöljyä sivellään iholle 1 – 2 krt / päivä. Käytetään viikon mittaisina kuureina, tämän jälkeen vain tarvittaessa. Teho tulee asteittain esille 3 – 6 kuukaudessa, sen jälkeen riittää 1 – 3 krt/viikossa tapahtuva käsittely. Ihon lievää punoitusta ja kuoriutumista voi esiintyä käsittelyn alkuvaiheessa.